Szülei SMA Gyerekek Több Kommunikációs, mi a Betegség, Tanulmány azt Mondja,

egészség, wellness, táplálkozás, élelmiszer

Cardiovascularis betegség egy nagyon tág fogalom.

Ezek azok a betegségek, amelyek a transzplantáció a vérképző őssejtek (Hemopoetikus Őssejt-Transzplantáció, HSCT) egy standard kezelés. Egyes betegségek ők az egyetlen terápia, más betegségek, ezek csak a vállalkozó, ha az első vonalbeli terápia kudarcot vallott, vagy a betegség nagyon agresszív. A listák az alábbi tartalmazza az ÖSSZES terápiák, hogy használja a vérképző őssejtek, anélkül, hogy különbséget aszerint, hogy az őssejtek kibontotta a csontvelőből, perifériás vérből, vagy a köldökzsinórvér.

A Kaze azt jelenti, hogy a szél", a Japán, valamint hivatkozik-e a külső levegő, amit a mozgásról. Ez is a széles rendelt név, egy kategória a légúti betegségek, mint a megfázás, az influenza, skarlát, vagy a torokgyulladás. Ebben a tekintetben a kaze utal, hogy a dermesztő hatása, szél, eső, más éghajlati körülmények okozhatnak testi egyensúlyhiány. Ez is arra utal, hogy a belső egyenlőtlenségek okozta külső tényezők, mint például a jégkrémet eszik, iszik, hideg italok, stb. Annak érdekében, hogy a gárda ellen éghajlati körülmények, hogy lehet, mert a kiegyensúlyozatlanság az emberek, akik kívül gyakran állig felöltözve, még nyáron is. Gyakran hord gyapjú szárny vége a gyomruk, a kalapot a fejére, kesztyű a kezén. Bevezetése óta hideg tételeket a szervezet hozhat egyensúly, például inni, hideg italok, a legtöbb Japán inkább igyál forró teát, még a forró nyári.

Egy degeneratív betegség az a betegség, amely a romlás, a struktúra vagy funkció szövet fordul elő, leginkább annak köszönhetően, hogy az öregedés. Degeneratív betegségek különböző fertőző betegségek, valamint a betegek gyakran élnek évek óta velük. Betegségek, amelyek nem minősülnek degeneratív vagy ízületi gyulladás, Parkinson-betegség, skizofrénia, Alzheimer-kór, a Rák, gerincvelő sérülés, a cukorbetegség, a szívbetegségek, gyulladásos bélbetegség, valamint még sok más. A legtöbb ezek a diagnosztizált betegségek továbbra is jelentős időszak, mert a tünetek minősülnek az öregedés jele. Az emberek találkozás ezeket többnyire választhatja a hagyományos kezelés, ami azt jelenti, bevitel súlyos gyógyszerek, mellékhatások kockázatát.

Hasnyálmirigy-rák fájdalmas végzetes betegség. Szerint az induláskor Alapítvány a Hasnyálmirigy-Rák Kutatás, vagy HFPCR, egy szervezet, mely megállapítás gyógyítja a hasnyálmirigy-rák a hasnyálmirigy egy orgona található, a has felső részében, a mögött a gyomrom.

A hasnyálmirigy fekszik, közel a vékonybél, máj, lép. A HFPCR kimondja, hogy a hasnyálmirigy-rák alakul ki, mivel a kontrollálatlan növekedést a kóros sejtek a hasnyálmirigy. Bár a pontos oka a hasnyálmirigy-rák az ismeretlen, számos tényező hozzájárulhat a fejlesztés, beleértve az életkor, a nem, a faj, a dohányzás története, étrend, cukorbetegség, környezeti tényezők, valamint az öröklődés. A Nemzeti rákkutató Intézet-egy osztály, az NIH-hasnyálmirigy-rákot okozhat néhány tünetek korán. Azonban, mivel a betegség előrehaladtával, egy ember tapasztalhat jelentős fájdalom a felső része a has, majd vissza.

Atazanavir (a Reyataz-t, ATV) — mellékhatások közé tartozik a fejfájás, bőrkiütés, hasi fájdalom, hányás, depresszió, fokozott köhögés, alvászavar, fáradtság, fájdalom, ízületi fájdalom, valamint zsibbadás, bizsergő vagy égő a kéz vagy a láb.

Súlyosabb mellékhatások közé tartozik a sárgás szem vagy a bőr, a változás, a szívritmus, a cukorbetegség, magas vércukorszint, hasmenés, fertőzés, hányinger, vér a vizeletben.